Allt du behöver veta om Eurobet

Eurobet är perfekt för dig som vet vad du vill spela på och som håller dig till sporter och evenemang som är populära här i Sverige och utomlands. 

Eurobet är en beprövad och klassisk spelsajt som funnits online ända sedan 1996 – de var alltså väldigt tidiga med att erbjuda spel och betting på nätet. De har över 6 000 anställda och erbjuder skattefria vinster, då Eurobet har sin bas inom EU.

Onlinespel på Eurobet

Eurobet är en väldigt stor aktör på spelmarknaden, och deras hemsida är tillgänglig på hela 17 språk. Givetvis finns sajten på svenska och dessutom erbjuder Eurobet svensk kundtjänst.

Med en av marknadens bästa bonusar – 100 % på första insättningen – får du mer att spela för. Bonusen aktiveras omedelbart, och om du är en lojal spelare kommer Eurobet fortsätta belöna dig med fler erbjudanden och bonusar.

Spela på Eurobet

Som sagt ligger Eurobets fokus mest på sporter och evenemang som är populära i Sverige och utomlands. Det finns sajter där du hittar merobskyrasporter och idrotter, men om du spelar på sporter som fotboll, ishockey, amerikansk fotboll, baseboll, basket, boxning, UFC, golf, Formel 1, tennis och så vidare, kommer du inte ha några som helst problem med Eurobet. Tvärtom, här finns mängder av spel!

Spela på populära evenemang

Eurobet har dock inte bara fokus på sporter – här kan du dessutom spela på populära evenemang och folkfester vi svenskar tycker mycket om – några exempel är Melodifestivalen, Eurovision Song Contest, Idol och Let's Dance!

Så även om du inte är särskilt intresserad av sport utan föredrar andra typer av underhållning, men ändå tycker om att spela på odds, kan du ta dig till Eurobet. Varför inte göra det ännu mer spännande hemma i tevesoffan och spela på vem som vinner Let's Dance eller vem som tar hem Eurovision Song Contest?

Svensk kundtjänst

Du når Eurobet dygnet runt – via telefon, mejl eller livechatt – och självklart kan du känna dig trygg i att deras kundtjänst talar svenska. Eurobet har som mål att bli ett av de allra största spelbolagen i Sverige, och de jobbar hårt med att erbjuda bästa tänkbara service till dig som spelare.