Odds bonus

Där finns många olika typer av online spel. Några gillar att spela på casino och andra är mer intresserade av sport och spelar på odds. På internet hittar man många olika spelaktörer som erbjuder olika bonusar om man börjar spela hos dem. I och med internet har det blivit enklare att spela och det bästa är att man inte behöver gå någonstans och man kan till och med kan titta live på alla matcher.

Hur fungerar odds

Odds betyder proportionen mellan vinst och insats. Odds spelas oftast inom olika sporter, som till exempel ishockey, bandy, fotboll och trav, men även inom andra kategorier som musiktävlingar, typ Eurovision. Ett lågt odds ger lite vinst eftersom sannolikheten är stor att en viss händelse ska inträffa, men å andra sidan är chansen stor att man vinner. Ett högre odds ger således mer pengar vid vinst, men eftersom sannolikheten är mycket lägre vinner man sällan. Oddsen bestäms av de olika spelbolagen och man tittar på olika faktorer. Vad faktorerna är beror lite på vilken sport eller evenemang det är. Oftast brukar det inte skilja så mycket mellan de olika spelbolagen.

Olika bonus

Det kan vara svårt att jämföra olika insättningsbonusar när det gäller odds eftersom det finns flera olika varianter, de liknar varandra men villkoren kan vara mycket olika. Det finns insättningsbonus som gäller vid första insättningen, sätter man in 100 kr matchar spelbolaget med samma belopp eller mer. Man bör dock kolla upp om det finns några begränsningar angående vad man kan satsa på och om det finns något omsättnings krav. Finns där inget omsättningskrav brukar det vara så att man inte kan ta ut sin bonus.

En riskfri insättningsbonus innebär att du får pengarna tillbaka om du förlorar. Dessa brukar gälla upp till ett visst belopp, men kolla på vilket sätt du får tillbaka det. Det kan ges i riktiga pengar eller pengar du måste spela för.

Spelsajter med bra bonus

Där finns såklart ett antal spelaktörer som erbjuder spel på odds och betting. De flesta erbjuder live streaming gratis, då kan du titta på matchen direkt via webben. Det höjer garanterat spänningen i spelet. Tittar man på spelsajter med bäst bonus kan man nämna Unibet, som har en välkomstbonus på 200 %, upp till en insättning på 1000kr. Deras lägsta insättningsgräns är 100 kr. De erbjuder även ett riskfritt spel om man spelar i mobilen. Spelar man för minst 100 kr på odds före match och man förlorar så betalar Unibet tillbaka 100kr. Detta gäller dock förstås bara en gång. Expekt erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel upp till 1000 kr, där är villkor men rimliga sådana. Bet365 erbjuder dubbel insättnings bonus vid första insättningen upp till 1000kr och 500kr i bonus när du spelar första gången från en mobil.