Livestream bet365

Här har vi ett helt fantastiskt erbjudande som vi som älskar att se och spela på sport helt enkelt inte har råd att missa. Att registrera sig hos bet365 kostar ingenting, och vill vi sätta in pengar för att spela med, vilket sidan framförallt är till för, så har bet365 ett riktigt bra erbjudande tillgängligt och även deras omsättningskrav är bra gällande bonusen.

Bet365 erbjuder en grundbonus som tillåter oss att få 100 % i bonus av insatt belopp, upp till 1000 kronor. Men så finns det också andra kombinationer som gör att vi kan utöka denna bonus om vi vill, ända upp till 1500 kronor. Mer om detta kan vi givetvis läsa om på deras egna spelsida eller hos en rekommendationssida som vet allt om denna aktör. Minsta insättning hos bet365 ligger på 50 kronor, men nu ska vi inte gå igenom alla bonusmöjligheter de har, utan kolla närmare på spelbolagets livestream.

Det enda vi behöver för att ta del av denna livestream är att registrera oss som en ny användare, efter att detta är gjort kan vi enkelt öppna upp vår livestream genom att logga in på vårt konto och välja Livestreaming, som vi finner i den övre menyn. Vi letar sedan upp den match vi vill se genom att gå igenom den lista som finns, och vi rekommenderar dig att göra detta cirka fem minuter innan matchen startar så du hinner bli redo med streamingen ordentligt innan matchen börjar. När detta sedan är gjort är det bara att klicka på play-knappen för att köra igång matchen och njuta av spelet. Hos bet365 hittar vi över 4000 olika livestreamingar per år, vilket blir ett genomsnitt på cirka 11 matcher om dagen att välja bland. Spelsajten erbjuder inte enbart fotboll utan en rad olika sporter som snooker, handboll, tennis, basket med mera, så vi har ett mycket gott utbud att välja på.

Fördelar med livestreaming hos bet365

Bland de största fördelarna med livestreaming är att det vi väljer att se visas i realtid, och det kan vi tacka oddsspelandet för. Vill vi satsa på matchen kan vi enkelt göra detta då vi redan är inloggade och registrerade hos spelsajten. En annan stor fördel med bet365 och deras livestreaming är att de håller en mycket hög kvalitet på sändningarna, vilket gör matcherna till en fröjd att se på. Hackiga matcher är mycket irriterande då de dragits ned i kvalitet för att streamingen skall flyta på bättre, men där vi knappt ser en boll på skärmen. Detta slipper vi hos bet365 som satsat på högupplöst direktsändning. De har även mycket bra kapacitet genom sina servrar, vilket innebär att vi som tittar inte påverkas av överbelastningar i form av för många användare, vilket lätt händer om systemet är för litet. När det gäller själva oddsen hos bet365 kommer du snabbt se att de är i nivå med de bästa oddsen på spelmarknaden.

Fördelarna med livestreaming och oddsspel hos bet365 är alldeles för många att bortse från, och du kan med fördel testa sajten för att själv göra en bedömning.