Unibet travodds

Unibet är en av de större aktörerna på spelmarknaden när det gäller spel på odds. Unibet har varit i branschen i många år och finns i Norden och Storbritannien. De har vunnit många fina priser, bland annat Sports Betting of the Year. Inte bara en gång utan flera gånger. Priser vinner man inte om man inte förtjänat det och Unibet har ett rykte om sig att vara ett pålitligt företag som lyssnar på sina spelare. Deras innovation och nytänkande ligger mycket till grund för att de har blivit så stora som de är. Unibets travodds är bra och det har även börjat med fasta travodds. Mycket tack vare att deras spelare efterlyste det.

Spel på hästar

Att spela på trav är väldigt populärt och har varit så långt innan internets tid, och fortfarande är det många som går till travbanan för att spela istället för på nätet. Det går inte att komma ifrån att helhetsupplevelsen är större, men intresset för trav är även stort på nätet och det växer hela tiden. Att spela på trav är enkelt, men dock är det så att ju mer man kan om hästarna och stallen, desto större chans har man att vinna. Det ligger mycket pengar inom travsporten inte bara för de som spelar utan även för de som äger hästarna. Man kan även vara delägare i en häst och då får man en del av vinsten när hästen vinner. Det är också ett slags spel.

Odds

När man spelar på en häst spelar man också på hur sannolikt det är att hästen vinner. Man kan inte med säkerhet säga att hästen vinner eftersom det är omöjligt att förutspå. Därför spelar man således på till exempel travodds och därför är det bra att veta vad det är innan man börjar spela. Odds är, för alla er som inte vet, förhållandet mellan insats och vinst. Ett lågt odds ger liten vinst och stor chans att vinna. Ofta har experttipsen låga odds eftersom många satsar på de tipsen. Höga odds ger då stor vinst, fast liten chans att vinna. Desto mer man vet om en häst, dess form, hur den har gått i de senaste loppen och så vidare, desto större chans har man att få in en fullträff. Fast även om man inte veta något alls, är det ändå spännande att spela. Vem vet, man kan få in en lyckoträff.

Travodds

Unibets travodds är fasta, medan hos, till exempel ATG, är de flytande. Många spelare på nätet uppskattar fasta odds för då vet man vilka oddsen är redan innan loppet körs. Vid rörliga odds bestäms vinsten utifrån hur många som har spelat på samma häst. Hur mycket oddsen är vet man således först efter loppet. Har man otur är det många som har satsat på samma häst och utdelningen blir liten. Vid fasta odds spelar det däremot ingen roll. Utdelningen är densamma och oberoende av hur många som har spelat på samma häst. Unibet erbjuder även live streaming på vissa lopp och man kan då titta gratis via deras hemsida. Naturligtvis måste man först ha spelat också.