Odds La Liga

Är du intresserad av betting och fotboll? Då kanske spel på odds är något för dig. Om du inte har provat det än så kan du spela på oddset för olika fotbolls matcher i olika ligor runt om i Europa, som till exempel den spanska motsvarigheten till Englands Premier League, La Liga. Nuförtiden är det enkelt att spela och har du tillgång till internet, kan du spela var som helst. Antingen via dator eller mobil.

La Liga

La Liga är Spaniens högsta fotbollsliga och rankas som en av världens bästa ligor med många mål per omgång. La liga heter egentligen Primera División och hade premiär 1929, och det finns tre lag som aldrig har åkt ur ligan sedan dess. Dessa är Barcelona, Real Madrid och Athletic Bilbao. Ligan består av 20 lag och 38 matcher, och de tre bästa lagen går vidare till Champions League. Spelare som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och säsongens dyraste köp, Jackson Martinez, spelar i ligan.

Spela på La Liga

Ska man spela på La Liga är det bra att veta att hemmalagen är mycket starka. Där finns två favoritlag som slåss om vinnartiteln och det är Barcelona, med odds 1,72, och Real Madrid, med 2,75. Vill man spela på vilket lag som åker ur turneringen kan man spela på Levante som ger 5 gånger pengarna.

Bra spelbolag

Det finns många spelbolag på nätet som erbjuder spel på odds, men man måste ha ett konto för att kunna spela. De flest spelbolag erbjuder olika bonusar och välkomsterbjudanden. Ibland kan man även få gratis pengar att spela för, men det gäller att kolla vilka regler som gäller. Utbudet på nätet av olika spelaktörer är stort och det kan vara svårt att välja. Olika odds- och spelsajter har nyttiga tips om vad man ska titta efter och de listar även bra spelsajter. Tips är att välja en sajt med live streaming av matcherna och live betting. Det ökar spelupplevelsen ännu mer.

Oddset

Att spela på odds innebär att man satsar på hur troligt det är att en viss händelse inträffar. Odds används mycket i vadslagning och det anger proportionerna mellan vinst och insats. Det kanske låter svårt och krångligt, men det är ganska lätt. Spelar man på låga odds är det troligt att en viss utgång sker. Höga odds innebär då att det är mer osannolikt att en viss utgång sker. Låga odds ger liten vinst, men man kan vinna oftare. Höga odds ger stor vinst, men man vinner mer sällan.

När spelbolagen sätter oddsen tittar de på olika faktorer, men det brukar inte skilja mycket på oddsen mellan olika spelbolag. Faktorer de tittar på kan vara vilka som spelar, hur tidigare matcher har gått, har laget någon skadad spelare, spelar de borta eller hemma match med mera. Nu när du kan en del om odds är det bara att ge sig in i la Liga och satsa på hur matcherna går. Kanske är det din tur att ta hem storvinsten.